Skip to content

Simone Zwart

Adviseur GalanNXT

Even voorstellen

Ik ben afgestudeerd in de sociale- en organisatiepsychologie en woon in Utrecht. Van huis uit kom ik uit een nest waarin zowel Brabantse als Rotterdamse roots te vinden zijn, en dat zegt ook veel over wie ik ben: ‘niet lullen maar poetsen’ en nuchterheid maar ook warmte, verbinding en zorgzaamheid zijn in mijn persoonlijkheid geworteld.

Als adviseur binnen GalanNXT ben ik werkzaam in verschillende rollen maar altijd gericht op het snijvlak van mens en organisatie. Ik hou me bezig met organisatieadvies, projecten op het gebied van leiderschap en teamontwikkeling, assessments.

Telefoonnummer: +31 6 51 37 53 17
Email: szwart@galannxt.nl
Simone Zwart

Een goed begin/een goede voorbereiding is het halve werk.

Heb je een specialisatie?
Ik ben gespecialiseerd in assessments, maar ik heb juist de overstap naar de Galan gemaakt om mezelf ook breder als projectleider en organisatieadviseur te ontwikkelen.
Wat heb je gedaan waarop je trots bent?
In een complexe maatschappij met hoge verwachtingen toch jezelf kunnen blijven. Het maakt me trots en is steeds weer een uitdaging tegelijkertijd.
Wat is jouw visie op jouw vakgebied?
Ik geloof echt dat alle organisatieverandering, het doorbreken van patronen en ontwikkeling valt of staat met de factor mens. Die kun je simpelweg niet over het hoofd zien. En dat maakt het gelijk ook soms zo ingewikkeld. Niet gek dus dat mensen en organisaties daar soms inzicht, spiegeling en reflectie van “buiten” bij kunnen gebruiken.
Wat kenmerkt jouw contact met een opdrachtgever?
Betrokken, maar vooral ook ter zake. Ik hou niet van een te hoog koetjes en kalfjes gehalte. Ik zorg ervoor dat we gefocust blijven maar dat er wel ruimte blijft voor een lach of een traan tussendoor.
Wat is het belangrijkste wat je hebt geleerd?
Uit je comfort zone treden, controle loslaten en soms fouten maken is onvermijdelijk als je wilt blijven leren en jezelf wilt ontwikkelen. Het gaat me steeds iets beter af 😉.