Skip to content

GALAN GROEP ACADEMIE 

MASTERCLASS | LEIDERSCHAPSLEERGANG | WORKSHOP

Masterclass 'De volgende stap in leiderschap'

Exclusief voor leidinggevenden met minimaal 5 jaar ervaring

Geniet van de inspirerende masterclass ‘De volgende stap in leiderschap’, waarover je nog ongetwijfeld jaren zult napraten. Laat je door Prof. Dr. Gabriël Anthonio en gastspreker Prof. Dr. Freek Peters meenemen naar de volgende stap in je leiderschapsreis; jouw persoonlijke ontwikkeling. Want invloed uitoefenen op een ander, begint bij jezelf. Met waardering voor wat je hebt bereikt en tegelijk zicht op wat er morgen beter kan. 

Lees meer over de masterclass

Leiderschapsleergang: Impact door de kracht van dialoog

Voor het topkader in de publieke en private sector

Onder begeleiding van vier hoogleraren en vanuit vier verschillende invalshoeken gaan we in dialoog over de leiderschapsopgave van vandaag en morgen. Door inspiratie, kennis en ervaring met elkaar te delen, zal de kracht van de dialoog worden ervaren, waarna u dit in uw eigen omgeving kunt toepassen.

Lees meer over de deze unieke hooglerarenreeks en leiderschapsleergang

Incompany leiderschapsreis

Voor (potentiële) leidinggevenden en professionals met taken in zorg-, welzijn- en onderwijsorganisaties.

Ben jij samen met anderen binnen je organisatie toe aan een volgende stap? Ga dan mee op een unieke leiderschapsreis. Helemaal op maat gemaakt op jou en jouw organisatie. Reisbegeleiders Prof. Dr. Gabriël Anthonio en Reini Verboom Bsc. begeleiden jou in een persoonlijke én gezamenlijke zoektocht naar jouw kracht, jouw kernwaardes en jouw effectiviteit. Doordat de kwaliteit van leiderschap toeneemt, worden teams effectiever en neemt samenwerking toe.

Lees meer over deze incompany leiderschapsreis

Gratis workshop diversiteit & inclusie

Subsidieregeling van het Instituut Gak voor MKB bedrijven in de technische sector

Vanuit het Instituut Gak is er een subsidieregeling voor gratis Diversiteit & Inclusie workshops voor MKB bedrijven in de technische sector. Het programma wordt geheel verzorgd door de Galan Groep. Aangemelde bedrijven ontvangen zowel individuele begeleiding als de mogelijkheid deel te nemen aan collectieve workshops rondom het thema Diversiteit & Inclusie.

Lees meer over de gratis workshop diversiteit & inclusie

Ontdek wat we doen om u te helpen vraagstukken op te lossen.
We gaan het gesprek graag met u aan.