Skip to content

GALAN GROEP ACADEMIE 

MASTERCLASS | LEIDERSCHAPSLEERGANG | WORKSHOP

Masterclass 'Een nieuwe koers in leiderschap'

Breng jezelf én de ander in beweging!

Ga aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling en laat je meenemen in ‘Een nieuwe koers in leiderschap’. Want invloed uitoefenen op een ander, begint bij jezelf. Tijdens deze 2-daagse masterclass zullen hoogleraren Freek Peters en Gabriël Anthonio je inspireren om een nieuwe koers te volgen in jouw leiderschap. De masterclass kent vele ingrediënten waarmee deelnemers ook ter plekke aan de slag zullen gaan

Lees meer over de masterclass

Unieke masterclass 'De volgende stap in leiderschap'

Exclusief voor leidinggevenden met minimaal 5 jaar ervaring

Geniet van de inspirerende masterclass ‘De volgende stap in leiderschap’, waarover je nog ongetwijfeld jaren zult napraten. Laat je door Prof. Dr. Gabriël Anthonio en gastspreker Prof. Dr. Freek Peters meenemen naar de volgende stap in je leiderschapsreis; jouw persoonlijke ontwikkeling. Want invloed uitoefenen op een ander, begint bij jezelf. Met waardering voor wat je hebt bereikt en tegelijk zicht op wat er morgen beter kan. 

Lees meer over de masterclass

Incompany leiderschapsreis: Leidinggeven aan verandering

Samen met je team ga je op weg naar een duurzame organisatieverandering.

Om echt tot nieuwe denk- en gedragspatronen te komen, bieden wij incompany masterclasses van vier inspirerende hoogleraren met ervaring in de praktijk. Ze geven jou en je team richting met inspiratie en leerzame voorbeelden, werkvormen en handvaten voor de praktijk, die aansluiten bij de vraagstukken die bij jouw organisatie spelen. Maak een keuze uit één van de sprekers of kies voor een duo, trio of kwartet.

Lees meer over deze unieke incompany training

Unieke incompany leiderschapsreis voor potentiële leiders

Voor (potentiële) leidinggevenden en professionals met taken in zorg-, welzijn- en onderwijsorganisaties.

Ben jij samen met anderen binnen je organisatie toe aan een volgende stap? Ga dan mee op een unieke leiderschapsreis. Helemaal op maat gemaakt op jou en jouw organisatie. Reisbegeleiders Prof. Dr. Gabriël Anthonio en Reini Verboom Bsc. begeleiden jou in een persoonlijke én gezamenlijke zoektocht naar jouw kracht, jouw kernwaardes en jouw effectiviteit. Doordat de kwaliteit van leiderschap toeneemt, worden teams effectiever en neemt samenwerking toe.

Lees meer over deze incompany leiderschapsreis

Gratis workshop diversiteit & inclusie

Subsidieregeling van het Instituut Gak voor MKB bedrijven in de technische sector

Vanuit het Instituut Gak is er een subsidieregeling voor gratis Diversiteit & Inclusie workshops voor MKB bedrijven in de technische sector. Het programma wordt geheel verzorgd door de Galan Groep. Aangemelde bedrijven ontvangen zowel individuele begeleiding als de mogelijkheid deel te nemen aan collectieve workshops rondom het thema Diversiteit & Inclusie.

Lees meer over de gratis workshop diversiteit & inclusie

Ontdek wat we doen om u te helpen vraagstukken op te lossen.
We gaan het gesprek graag met u aan.