Skip to content

 

UNIEKE INCOMPANY LEIDERSCHAPSREIS VOOR POTENTIËLE LEIDERS

Maatwerk door aansluiten op het aanwezige potentieel

“Door samen met je collega leidinggevenden een persoonlijke leiderschapsreis  te maken, ontstaat er een krachtige beweging binnen jullie organisatie.
Leiderschap wordt in deze tijd voortdurend uitgedaagd. Er wordt veel van ons gevraagd en de druk is hoog: Meer resultaat, betere kwaliteit, effectievere samenwerkingen en ga zo maar door. Allemaal vragen voor verandering, die vaak tegelijkertijd spelen. Om teams in beweging te krijgen en zo de doelen van de organisatie te realiseren, zijn authentieke leiders nodig die dicht bij zichzelf kunnen blijven en zich van daaruit weten te verbinden aan anderen. Door deze persoonlijke leiderschapsreis samen met je collega leidinggevenden te maken, ontstaat er een krachtige beweging binnen jullie organisatie.

Een leiderschapsreis van onschatbare waarde
Ben jij samen met anderen binnen je organisatie toe aan een volgende stap? Ga dan mee op een unieke leiderschapsreis. Helemaal op maat gemaakt op jou en jouw organisatie. Reisbegeleiders Prof. Dr. Gabriël Anthonio en Reini Verboom Bsc. begeleiden jou in een persoonlijke én gezamenlijke zoektocht naar jouw kracht, jouw kernwaardes en jouw effectiviteit. Doordat de kwaliteit van leiderschap toeneemt, worden teams effectiever en neemt samenwerking toe.

Focus op persoonlijke ontwikkeling én samenwerking!
Waar lopen jij en jouw collega’s tegenaan in je organisatie? Herken je bij jezelf de volgende vragen?

  • Hoe vertalen we de strategie naar locatie- en/of teamdoelen?
  • Hoe nemen we iedereen (of…elkaar) mee in het realiseren van de gestelde doelen?
  • Hoe dragen we op een goede manier de gewenste cultuur uit en wat laten we zelf zien in ons gedrag?

Doelgroep
(Potentiële) leidinggevenden en professionals met taken in zorg-, welzijn- en onderwijsorganisaties.

Beoogd resultaat

  • Door leiderschapsontwikkeling het realiseren van een krachtige beweging binnen de organisatie.
  • Doordat sleutelfiguren binnen de organisatie worden meegenomen in deze beweging, leren zij wat nodig is om hierop voort te bouwen.

Programma
Programma incompany leiderschapsreis

Kosten
De kosten zijn mede afhankelijk van de omvang van de groep, de intensiteit van begeleiding en het aanvullende maatwerk. De gemiddelde investering bij 12 deelnemers is € 2.250,- excl. btw per deelnemer. Dit is inclusief materiaal, boekenpakket, portfoliomap, werkvormen en certificaat en exclusief de locatiekosten.

Gabriël Anthonio

Uw reisbegeleiders

Gabriël Anthonio

Gabriël Anthonio wordt beschouwd als ‘rolmodel’ op het gebied van persoonlijk leiderschap. Hij spreekt vanuit het hart en niet alleen vanuit het hoofd. Gabriël Anthonio is een maatschappelijk betrokken mens en raadgever, ervaren bestuurder, hoogleraar, spreker op congressen en auteur van boeken en artikelen.

Hij is uw reisbegeleider en verzorgt de 4 masterclasses.

 

Reini Verboom

Reini Verboom heeft als reisbegeleider met zowel bestuurders en managers als professionals gewerkt. Ook heeft ze zelf als leidinggevende en projectleider in organisaties brede ervaring opgedaan. Haar specialisme ligt op het vlak van het matchen van persoonlijke- en groepsleervragen met de opgave van de organisatie en daar een helder leer- en ontwikkelplan uit te laten ontstaan.