DE VOLGENDE STAP IN LEIDERSCHAP

Unieke tweedaagse masterclass op 10 & 11 februari 2022

“Leiderschap gaat over invloed uitoefenen. Dit kun je leren en steeds verder ontwikkelen. Theorie, praktijk en verhalen zullen elkaar afwisselen. Je leert meer bereiken met minder moeite!”
Leiderschap is meer dan ooit in beweging. Daardoor lijken vertrouwde routines vandaag de dag minder goed te werken voor het succesvol aansturen en beïnvloeden van mensen. Dit stelt veel leiders, zoals bestuurders, managers en ook coördinatoren van grote teams, voor de vraag hoe men meer waarde kan toevoegen en goede resultaten kan behalen met minder moeite. Het antwoord ligt in het vergroten van je kennis en vaardigheden op het gebied van leiderschap.

Een masterclass van onschatbare waarde
Geniet van de inspirerende masterclass ‘De volgende stap in leiderschap’, waarover je nog ongetwijfeld jaren zult napraten. Laat je door Prof. Dr. Gabriël Anthonio en gastspreker Prof.
Dr. Freek Peters meenemen naar de volgende stap in je leiderschapsreis; jouw persoonlijke ontwikkeling. Want invloed uitoefenen op een ander, begint bij jezelf. Met waardering voor wat je hebt bereikt en tegelijk zicht op wat er morgen beter kan. Tijdens de masterclass laten we ons inspireren door filosofische, psychologische en sociologische inzichten. Middels inspiratievolle films en praktijkvoorbeelden worden er rijke levenslessen gedeeld. Ook maken we gebruik van een unieke, vernieuwende tool om het eigen leidersgedrag te ijken: ‘het mengpaneel van contextueel leiderschap’. Veel ingrediënten dus waarmee je als deelnemer ook ter plekke de aan de slag zal gaan.

Doelgroep
De masterclass wordt exclusief georganiseerd voor leidinggevenden met minimaal 5 jaar ervaring, zoals bestuurders, managers maar ook coördinatoren van grote teams.
Het aantal plaatsen is beperkt (max. 30 deelnemers) voor meer diepgang en een vertrouwelijke en open sfeer.

 • Eerdere deelnemers aan masterclasses

  Deelnemers aan masterclasses van Gabriël en Freek waarderen hun optredens met gemiddeld een 9.

 • Eerdere deelnemers over Gabriël

  “Ik vind het echt knap dat de boodschap die Gabriëloverbrengt zo binnenkomt. Dit komt doordat hij zijn persoonlijke verhaal erin legt als ook door de rake filmpjes. Echt een verschil met andere sprekers.”

 • Eerdere deelnemers over Freek

  “Erg interessant om ook vanuit theoretisch kader naar het vraagstuk leiderschap te kijken.”

  “Heel sterk en inspirerend verhaal over leiderschap. Op een rustige manier en erg duidelijk gebracht.”

Programma
Programma

Locatie & kosten
De masterclass vindt plaats in het comfortabele Hotel de Sterrenberg in Otterlo.
De kosten voor deze exclusieve tweedaagse masterclass zijn € 1.795,-. Dit is exclusief BTW en inclusief overnachting, ontbijt, lunch en diner, en materialen. Je vertrekt bovendien met een boekenpakket vol inspiratie, een unieke handgemaakte TalkingStick en een certificaat van deelname.
Mocht de masterclass vanwege Covid geen doorgang kunnen vinden dan kunnen deelnemers gebruik maken van een andere datum in de toekomst.

Foto Freek en Gabriel oranje

Over de trainers

21_01_2020_Intrakoop_GabrielAnthonio_Large (19 van 19) kopie

Gabriël Anthonio wordt beschouwd als ‘rolmodel’ op het gebied van persoonlijk leiderschap. Hij spreekt vanuit het hart en niet alleen vanuit het hoofd. Gabriël Anthonio is een maatschappelijk betrokken mens en raadgever, ervaren bestuurder, hoogleraar, spreker op congressen en auteur van boeken en artikelen. Hij neemt een groot deel van het programma voor zijn rekening.

FREEK_PETERS_2020_edit

Freek Peters is een expert op het gebied van contextueel leiderschap. Hij is organisatiepsycholoog, hoogleraar contextueel leiderschap, auteur van boeken en artikelen en bekend als spreker. Zijn motto: “Nieuwe tijden vragen om nieuwe vormen van leiderschap”. Freek Peters zal een programma onderdeel verzorgen over leiderschap in een snel veranderende omgeving.