Skip to content

 

DE VOLGENDE STAP IN LEIDERSCHAP

Unieke tweedaagse masterclass: 11 – 12 april 2024 en 20 – 21 maart 2025

“Leiderschap gaat over invloed uitoefenen. Dit kun je leren en steeds verder ontwikkelen. Theorie, praktijk en verhalen zullen elkaar afwisselen. Je leert meer bereiken met minder moeite!”
Leiderschap is meer dan ooit in beweging. Daardoor lijken vertrouwde routines vandaag de dag minder goed te werken voor het succesvol aansturen en beïnvloeden van mensen. Dit stelt veel leiders, zoals bestuurders, managers en ook coördinatoren van grote teams, voor de vraag hoe men meer waarde kan toevoegen en goede resultaten kan behalen met minder moeite. Het antwoord ligt in het vergroten van je kennis en vaardigheden op het gebied van leiderschap.

Een masterclass van onschatbare waarde
Geniet van de inspirerende masterclass ‘De volgende stap in leiderschap’, waarover je nog ongetwijfeld jaren zult napraten. Laat je door Prof. Dr. Gabriël Anthonio en gastspreker Prof.
Dr. Freek Peters meenemen naar de volgende stap in je leiderschapsreis; jouw persoonlijke ontwikkeling. Want invloed uitoefenen op een ander, begint bij jezelf. Met waardering voor wat je hebt bereikt en tegelijk zicht op wat er morgen beter kan. Tijdens de masterclass laten we ons inspireren door filosofische, psychologische en sociologische inzichten. Middels inspiratievolle films en praktijkvoorbeelden worden er rijke levenslessen gedeeld. Ook maken we gebruik van een unieke, vernieuwende tool om het eigen leidersgedrag te ijken: ‘het mengpaneel van contextueel leiderschap’. Veel ingrediënten dus waarmee je als deelnemer ook ter plekke de aan de slag zal gaan.

Doelgroep
De masterclass wordt exclusief georganiseerd voor leidinggevenden met minimaal 5 jaar ervaring, zoals bestuurders, managers maar ook coördinatoren van grote teams.
Het aantal plaatsen is beperkt (max. 30 deelnemers) voor meer diepgang en een vertrouwelijke en open sfeer.

Programma
Programma masterclass

Locatie & kosten
De masterclass in april 2024 vindt plaats in het comfortabele Hotel Mooirivier aan de vecht in Dalfsen en de masterclass in maart 2025 in wellnesshotel de Sterrenberg op de Veluwe in Otterlo. De kosten voor deze exclusieve tweedaagse masterclass zijn € 1.845,-. Dit is exclusief BTW en inclusief overnachting, ontbijt, lunch en diner, en materialen. Je vertrekt bovendien met een boekenpakket vol inspiratie, een unieke handgemaakte Talking Stick en een certificaat van deelname.

Gabriël Anthonio en Freek Peters

Over de trainers

Gabriël Anthonio

Gabriël Anthonio wordt beschouwd als ‘rolmodel’ op het gebied van persoonlijk leiderschap. Hij spreekt vanuit het hart en niet alleen vanuit het hoofd. Gabriël Anthonio is een maatschappelijk betrokken mens en raadgever, ervaren bestuurder, hoogleraar, spreker op congressen en auteur van boeken en artikelen. Hij neemt een groot deel van het programma voor zijn rekening.

Freek Peters

Freek Peters is een expert op het gebied van contextueel leiderschap. Hij is organisatiepsycholoog, hoogleraar contextueel leiderschap, auteur van boeken en artikelen en bekend als spreker. Zijn motto: “Nieuwe tijden vragen om nieuwe vormen van leiderschap”. Freek Peters zal een programma onderdeel verzorgen over leiderschap in een snel veranderende omgeving.