Skip to content

Myrthe Geschiere

Adviseur | Organisatieverandering | Leiderschapsontwikkeling
Verandering en ontwikkeling van mens en organisatie – hoe werkt dat, hoe geef je het vorm, hoe stimuleer en (bege)leid je dat? Als programmamanager, verandermanager, coach en adviseur heeft Myrthe meer dan 15 jaar ervaring in het vormgeven en (bege)leiden van organisatieverandering en mensontwikkeling. Ze wordt gedreven om organisaties te helpen een context te creëren waarin mensen kunnen floreren, zich veilig voelen om zichzelf te zijn en zich aangemoedigd voelen om hun volledige potentieel te ontwikkelen. Haar kracht is om mensen te verbinden en bruggen te bouwen. Ze leidt teams, projecten en processen doelgericht en met een sterk gevoel voor menselijke interactie.
Myrthe Geschiere

Volg je hart, dan volgen je voeten vanzelf.

Wat maakt jou bijzonder?
Toen ik net begon bij de Galan Groep zei een van mijn collega’s tegen mij: “Je komt heel sterk over, je staat met beide benen op de grond, maar tegelijkertijd ben je heel innemend en warm. Je creëert snel vertrouwen bij mensen individueel of in een team.”
Welke trends zie je in jouw vakgebied?
Ik zie dat er steeds meer systemisch gekeken wordt naar organisaties, teams of individuele (leiderschaps-)coaching. Het houdt in dat dingen niet op zichzelf worden bekeken, maar altijd in samenhang met elkaar en dat ook de context en de historie wordt meegenomen. Dit is een trend die ik heel erg omarm en waar ik erg in geloof. Niets staat op zichzelf.
Wat kenmerkt jouw contact met een opdrachtgever?
Ik ben nieuwsgierig en wil echt begrijpen wat de situatie van klant is: wie ze zijn en waar ze staan. Om vervolgens van daar uit mee te denken. Ik ben meevoelend, maar kan af en toe ook spiegelend en confronterend zijn. Ik geloof niet in het naar de mond praten van klanten.
Het je een toekomstdroom?
Mijn ultieme droom is om ooit een zelfvoorzienend, circulair huis te ontwerpen en te bouwen. Een klein utopia. Op mijn bucketlist staat verder (naast veel mooie reizen) een 3 generatie parachutesprong maken met mijn vader en zoon.
Wat vind je belangrijk in het leven?
Plezier maken en liefhebben.