Skip to content

Rosanne Oudshoorn

Adviseur Bright & Company

Even voorstellen

Sinds 2022 ben ik werkzaam bij Bright & Company, een onderdeel van de Galan Groep dat zich richt op people strategy. Ooit heb ik Psychologie gestudeerd en in 2021 heb ik daar nog een master Verandermanagement bij SIOO aan toegevoegd. Vanuit Bright & Company ben ik voornamelijk werkzaam op het brede gebied van HR: van strategisch HR advies en trainingen tot HR inspiratie en teamontwikkeling. Ik leef en werk sterk vanuit mijn intuïtie en vind het ontzettend belangrijk om oprechte verbinding met mensen te maken.

Naast mijn werk heb ik een vol sociaal leven met mijn gezin, vrienden en familie. Ik houd van muziek, koken, wijn en fijne avonden met vrienden. Om ook nog een beetje fit te blijven en ter voorbereiding op mijn passie, skiën, doe ik aan boksen.

Telefoonnummer: +31 6 51 63 51 43
Email: rosanne.oudshoorn@brightcompany.nl
Rosanne Oudshoorn

Alles wat je aandacht geeft, zal bloeien.

Heb je een specialisatie?
Ik heb veel kennis en ervaring met vraagstukken rondom medewerkers welzijn. Dat gaat enerzijds over verzuim en inzetbaarheid en anderzijds over thema’s, zoals werkdruk en stress, maar ook leiderschap.
Wat vind je leuk aan je werk?
Ik vind de afwisseling heerlijk. Geen dag is hetzelfde en die uitdaging heb ik nodig om zelf geïnspireerd te blijven. Het maakt het mogelijk om continu te blijven leren en ontwikkelen, een van mijn belangrijkste waarden.
Welke belangrijke trend zie je op jouw vakgebied?
Het thema (duurzame) inzetbaarheid is met de jaren steeds belangrijker geworden. Vergrijzing en krapte op de arbeidsmarkt dwingen organisaties om na te denken over de toekomst van hun medewerkersbestand en over de wijze waarop medewerkers gezond en gemotiveerd aan het werk kunnen blijven. Daardoor is er ook steeds meer aandacht voor thema’s, zoals stress en werkdruk, bevlogenheid en zingeving. Het is een groot vraagstuk voor organisaties hoe zij die thema’s ‘van iedereen’ kunnen maken en het daarmee uit de hoek van HR kunnen halen.
Wat maakt de Galan Groep zo bijzonder?
De mensen die er werken! Er is ontzettend veel kennis en vaardigheid in de organisatie, die iedereen bereid is om te delen. De hoge mate van bevlogenheid, creativiteit en ook humor maken het een inspirerende omgeving waarin altijd ruimte is om jezelf te ontwikkelen.
Wat is het belangrijkste wat je hebt geleerd?
Dat ik mag vertrouwen op mijn intuïtie en ruimte mag innemen voor mijn mening, ideeën en creativiteit.