Skip to content

Petra de Munck

Adviseur Marketing Communicatie

Even voorstellen

Sinds 2022 ben ik als marketing en communicatie adviseur werkzaam voor de Galan Groep. Daarvoor was ik manager van een bedrijf met boutique hotels, appartementen en een restaurant. Door corona kwam daar een einde aan en na wat bezinning over wat ik echt wilde, ben ik teruggekeerd naar mijn oude liefde: marketing communicatie. Ik geloof niet in het verkopen van gebakken lucht, wel in het iedereen gunnen van de beste ervaring. Daarvoor is goede marketing en communicatie van belang. Ik help dus graag bedrijven die waardevolle producten of diensten aanbieden door deze meer wereldkundig te maken. Het is mijn overtuiging dat je door een goede inzet van marketing en communicatie meerwaarde kunt toevoegen.

Als geboren en getogen Utrechter dacht ik dat niets me daar weg kon krijgen, maar inmiddels woon ik al ruim 10 jaar in Soest met man, kind en hond. Het grote voordeel van Soest is de natuur. Daarnaast rijd ik paard en doe ik aan een vechtsport.

Telefoonnummer: +31 6 41 71 31 71
Email: pdemunck@galangroep.nl
Petra de Munck

You will never be able to escape from your heart. So it’s better to listen to what it has to say. (Paulo Coelho)

Wat maakt jou bijzonder?
Strategisch, hands-on, resultaatgericht, creatief, gestructureerd.
Wat is jouw visie op je vakgebied?
Marketing communicatie is een vak. De mogelijkheden, activiteiten die je op het gebied van marketing communicatie kunt doen zijn oneindig. Daarnaast spelen er in een bedrijf ook vaak persoonlijke voorkeuren. Hoe vaak gebeurt het niet dat er sponsoring plaatsvindt, omdat de directeur toevallig fan is van de sport. Het is dus zaak om eerst goed te bepalen wat je doel is en vervolgens datgene te doen wat op efficiënte wijze het meeste bijdraagt aan het bereiken ervan.
Waarop ben je trots?
Dat ik na mijn veertigste mijn zwarte band in Taekwondo heb behaald.
Door wat word jij geïnspireerd?
Door het boek ‘De Alchemist’ van Paulo Coelho. Ik heb het als luisterboek op mijn telefoon staan, zodat als ik een keer langere tijd in de auto zit het kan beluisteren. En telkens word ik weer geraakt door het verhaal en de diepere laag die er in zit.
Waarin heb je jezelf ontwikkeld?
Ik vind het belangrijk te blijven leren en mezelf te blijven ontwikkelen. In mijn vorige banen merkte ik telkens dat leidinggeven als iets vanzelfsprekends wordt beschouwd, maar dat het dat voor mij niet is. Een van mijn taken bij de Galan Groep is de organisatie van de masterclass ‘De volgende stap in leiderschap’ van Gabriël Anthonio en Freek Peters . Daar leer ik zelf ook weer van.