Skip to content

Marit Timmers

Adviseur

Even voorstellen

Ik help organisaties graag verder op punten waarop ze zijn vastgelopen. Ook help ik graag als voorgenomen plannen niet van de grond komen. Belangrijk daarbij vind ik dat mijn advies of begeleiding bijdraagt aan betere uitkomsten voor de klanten, de medewerkers en het liefst ook voor de maatschappij. Wat mij bijzonder maakt, is dat ik ‘vreemde’ vragen kan stellen en ideeën kan aandragen buiten de gebaande paden. Creatieve vragen en creatieve ideeën/oplossingen. Daarbij blijf ik ook pragmatisch. Mijn vragen zetten mensen tot nadenken. Daardoor wordt een eerste zaadje gepland en staan mensen bij een herhaling van een situatie meer open om af te wijken van hetgeen men altijd al doet. Naast organisatieadviseur mag ik ook de trekker zijn van GalanNXT, het onderdeel van de Galan Groep waar we een nieuwe generatie adviseurs bijstaan in hun ontwikkeling.
Telefoonnummer: 06 50 59 12 71
Email: mtimmers@galangroep.nl
Marit Timmers

Doe één ding tegelijkertijd met je volle aandacht.

Heb je specifieke werkvelden waarin je werkzaam bent?
Ik werk met name in de zorgsector en de immigratieketen.
Waarop ben je trots?
Door mijn werk draag ik eraan bij dat er in de zorg stappen gezet worden om secundair gebruik van data beter tot zijn recht te laten komen, zowel voor de patiënt als de zorgverlener. Op basis van hetgeen geregistreerd wordt, is er meer inzicht mogelijk in wat voor iemand de beste zorg is, welke opties er zijn en welke voor en nadelen daaraan zitten, etc.
Welke trend zie je in jouw werkveld?
Er komt meer aandacht voor hoe samenwerkingsverbanden effectief kunnen zijn. En dat is naar mijn mening terecht.
Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd?
Meer lef hebben, dingen doen, mijzelf meer uitspreken en ik heb geleerd dat humor verbinding brengt.
Wat is jouw wens voor de toekomst?
Dat mijn/ons werk ooit niet meer nodig is. Dat organisaties op een dusdanige manier georganiseerd zijn en zo met de medewerkers omgaan dat ze de opdrachten waar wij als adviseurs voor gevraagd worden, zelf kunnen oplossen. Tot die tijd hoop ik organisaties sterker te maken zodat ze steeds meer zelf kunnen oplossen.