Skip to content

Femke Dekkers

Adviseur

Even voorstellen

Ik ben woonachtig in Den Haag en hou van reizen, lekker eten en van gezelligheid om me heen. Op mijn 18e ben ik mijn loopbaan begonnen als auditor, in zowel de non-profit als de profit sector. Nadat ik in die periode mooie en leerzame reizen heb gemaakt naar Indonesië, Australië en Bangladesh, ben ik gaan werken bij een goede doelenstichting. In plaats van Audit heb ik toen besloten om de Register-controlling opleiding te volgen. Met zowel ervaring in audit, reporting als management control heb ik een breed profiel in Finance ontwikkeld. Toch zie ik Finance niet als mijn specialisme. Ik hou ervan om met mijn Finance achtergrond en nieuwsgierig blik, hands-on in projecten bezig te zijn, die juist meerdere kennisgebieden samenbrengen.
Telefoonnummer: +31 6 29 57 47 05
Email: fdekkers@galangroep.nl
Femke Dekkers

Ik heb liever spijt van de dingen die ik heb gedaan, dan van de dingen die ik niet heb gedaan.

Wat heb je gedaan waarop je trots bent?
Ik ben er trots op dat ik op mijn 25e als Business Development Advisor 10 maanden naar Bangladesh ben gegaan om daar met 2 lokale Ngo’s een Project tegen jeugdwerkloosheid op te zetten. Niet zozeer mijn Finance skills zijn daar van pas gekomen, maar wel het vermogen om projectmatig in een cultureel complexe omgeving met verschillende disciplines en partijen samen te werken.
Welke trends zie je in jouw vakgebied?
Digitalisering is een heel belangrijk thema in het gebied van Finance. Als Financial werk je samen met ICT-ers en processpecialisten voor het verkrijgen van goede analytische inzichten en het maken van goede prognoses om in control te blijven.
Hoe zie jij de rol van Finance ten aanzien van duurzaamheid?
Het wordt steeds belangrijker om voortgang op het gebied van duurzaamheid meetbaar te maken, te motiveren en te monitoren. Daarvoor is ook data nodig. Maar dan niet-financiële data.
Wat kenmerkt jouw stijl in het contact met een opdrachtgever?
Meedenkend, optimistisch en – op momenten – kritisch om de scherpte te behouden.
Wat vind je belangrijk in het leven?
Tijd doorbrengen met dierbaren, veel lachen en mezelf blijven ontwikkelen.