Skip to content

Yoanna Georgieva

Financiële Administratie

Even voorstellen

Sinds november 2021 werk ik voor de Galan Groep op de financiële administratie. Oorspronkelijk kom ik uit Bulgarije, maar op mijn 17e ben ik met mijn moeder meeverhuisd naar Nederland. Het leven en werken in Nederland bevalt me goed. Al vanaf mijn 14e wist ik dat ik in de financiële sector wilde werken. Ik hou van het werken met getallen. Naast mijn werk volg ik de opleiding bedrijfsadministratie, zodat ik mezelf verder ontwikkel in het vak wat ik zo leuk vind.

Ik woon in Hilversum en heb sinds kort een nieuwe passie ontdekt: salsa dansen.

Email: ygeorgieva@galangroep.nl
Yoanna Georgieva

It always seems impossible until it’s done.

Wat maakt jou bijzonder?
Ik ben gedreven om het vak van financiële administratie me helemaal eigen te maken. Verder ben ik bescheiden, loyaal en positief ingesteld.
Wat vind je leuk aan je werk?
Mijn werk is heel afwisselend. Daarnaast is het een uitdaging om het hele proces van begin te eind goed te monitoren en uit te voeren.
Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd?
Dat je elkaar nodig hebt om te kunnen te groeien, als individu en als groep.
Wat maakt de Galan Groep zo bijzonder?
De Galan Groep bestaat uit allemaal verschillende persoonlijkheden. Toch weet iedereen elkaar te vinden en door het samenwerken wordt veel moois bereikt.
Wat staat er op jouw bucketlist?
Ooit wil ik een wereldreis maken. Er is zoveel dat ik zou willen zien en er zijn zoveel verschillende culturen om te ervaren.