Skip to content

Martine de Munck

Leadership & Transformation | Bright & Company

Even voorstellen

Ik ben geboren en getogen in Utrecht en een trotse moeder van een zoon en een dochter. Vanaf de schoolbanken ben ik al direct als secretaresse aan de slag gegaan. Door het samengaan van Bright & Company in 2020 met de Galan Groep maak ik sindsdien onderdeel uit van de Backoffice. In mijn rol ondersteun ik de vakgroepen Leiderschap & Transitie en Bright & Company. Ik probeer zoveel als mogelijk de mensen voor wie ik werk te ontzorgen: denk aan complex agendabeheer, opstellen/reviewen van offertes, intern de spin in het web te zijn en extern de linking pin met onze klanten.

In mijn vrije tijd maak ik graag wandelingen met de hond en probeer ik één keer per maand een stukje van het Pieterpad te lopen. Daarnaast vind ik het leuk om met familie en vrienden af te spreken, uit eten te gaan, te winkelen en naar de bioscoop te gaan.

Telefoonnummer: +31 (0)35 694 8000
Email: mdemunck@galangroep.nl
Martine de Munck

Tel geen dagen, maar zorg dat de dagen tellen.

Wat maakt jou bijzonder?
Klantgericht, loyaal, stressbestendig, oplossingsgericht, enthousiasmerend en positief.
Wat vind je leuk aan je werk?
De 2 vakgroepen waar ik voor werk, lijken veel op elkaar maar het werk dat daaruit voortkomt, is toch heel verschillend. Iedere dag is een verrassing wat er dan staat te gebeuren en dat maakt het juist leuk. Een planning vooruit maken heeft geen zin. Het loopt toch altijd weer anders dan bedacht.
Wat kenmerkt jouw contact met een opdrachtgever?
Ik blijf altijd mezelf en met een portie gezonde dosis humor probeer ik een goed contact met de opdrachtgever te hebben.
Wie is jouw grote voorbeeld?
Mijn grote voorbeeld was mijn man, Cor. Op zijn eigen specifieke manier en met zijn positiviteit wist hij niet alleen ons gezin, maar ook familie, vrienden en collega’s te inspireren en te motiveren. Zo maakte hij mijn wereld en die van anderen een stukje mooier.
Waarin heb je jezelf ontwikkeld?
Geduld hebben is een schone zaak. Soms wil ik te snel, maar als je gewoon even op je handen gaat zitten, lossen zaken zich vaak vanzelf op.