Skip to content

Marja de Klein

Financiële Administratie

Sinds 2022 ben ik werkzaam bij de Galan Groep op de financiële administratie. Na 23 jaar bij Atos Consulting (was eerst KPMG Consulting) gewerkt te hebben, was dat een flinke stap. Ik hou van de uitdaging van cijfers en ik hou ervan als het klopt. Ooit heb ik een secretaresse opleiding gevolgd, maar mijn eerste baan had een groot financieel component. In eerste instantie was daar de projectadministratie over 4 personen verdeeld, maar binnen de kortste keren deed ik alles. Zo ben ik erin gerold. Binnen de Galan Groep werk ik voor de vakgroep Leiderschap & Transitie. Omdat aan de administratie van deze vakgroep zoveel verschillende facetten zitten, is dat een hele uitdaging.

Ik woon met mijn man en 2 thuiswonende zonen in Wijk bij Duurstede. Ik ben geboren en getogen in Utrecht, maar inmiddels ben ik zo geworteld dat ik niet meer terug wil.

Marja de Klein

Eerlijk duurt het langst.

Wat maakt jou bijzonder?
Ik ben precies en punctueel en mede daardoor goed in mijn werk. Daarnaast voeg ik daad bij woord, ben ik no-nonsense en altijd eerlijk. Vandaar ook mijn motto.
Wat maakt de Galan Groep bijzonder?
Bij de Galan Groep word je gewaardeerd om wat je doet en wordt iedereen gezien. Dit ongeacht je functie. Dat vind ik heel bijzonder.
Waarin heb je je ontwikkeld?
Ik denk dat je elke dag wel iets leert van de mensen om je heen. Toevallig was er onlangs een bijeenkomst van de vakgroep Leiderschap & Transitie rondom het thema ‘stress’, waaraan ik ook heb deelgenomen. Hoe ervaar je stress, hoe ga je daar mee om en wat kun je er aan doen? Door deze training realiseerde ik mij dat stress er uiteraard nu eenmaal is, maar dat je er met simpele methodes iets aan kunt doen. Echt heel leerzaam en toepasbaar, zowel in werk als privé.
Wat vind je belangrijk in het leven?
Ik vind gezondheid heel belangrijk en daarnaast vind ik het belangrijk om in harmonie met mensen te leven en te werken. Ik wil graag dat iedereen voelt dat ze open eerlijk bij mij kunnen zijn en dat ik een luisterend oor voor ze heb.
Heb je een toekomstdroom?
Als ik ooit de loterij win, koop ik meteen een huis met een boot aan het Gardameer in Italië. Italië voelt gek genoeg altijd als thuiskomen. Normaal gesproken wil altijd wel weer naar huis als ik op vakantie ben, maar dat heb ik nooit als ik in Italië ben. Ik ga dus er dus elke zomer heen.