Skip to content

Marc van Dijl

Adviseur | Fiscaliteit | Governance

Even voorstellen

Ik heb 30 jaar bij assurance- en advieskantoor PwC gewerkt, waar ik leiding heb gegeven aan de fiscale dienstverlening gericht op de publieke sector. Na een sabbatical heb ik mij als adviseur aangesloten bij de Galan groep. Voor mij als adviseur begint fiscaliteit met het voldoen aan wet- en regelgeving en daarnaast moet het passend zijn bij wat de huidige tijd vraagt van organisaties op dat gebied. Dit zorgt ervoor dat organisaties een goede reputatie en een goede relatie met de Belastingdienst behouden. Daarnaast breng ik als adviseur fiscaliteit in lijn met de strategie van een opdrachtgever. Want hoe blijft je een wendbare organisatie of hoe financier je je groeiambitie?

Naast het werk zijn familie en sport belangrijk voor mij. Ik ben vader van 2 volwassen zoons en samen met mijn vrouw woon ik Doorn. Italië is mijn favoriete land vanwege de taal, de cultuur en natuurlijk het eten en drinken.

Email: mvandijl@galangroep.nl
Marc van Dijl

“Waar een wil is, vinden we een weg.”

Wat is het vakgebied waarop je werkzaam bent?
Mijn ambitie is om samenwerkingsverbanden tussen instellingen te bouwen. Ik zie het als mijn taak om bestuurlijke consensus te bewerkstelligen.
Op welk specifieke werkveld ben je werkzaam?
De zorgsector spreekt mij enorm aan. De afgelopen 20 jaar heb ik als adviseur veel opdrachten gedaan voor deze sector en er zijn nog meer dan genoeg uitdagingen om mee aan de slag te gaan.
Heb je een specialisatie?
Van huis uit ben ik jurist dus daarmee zijn zaken als governance, vormgeving en fiscaliteit automatisch geborgd. Als projectmanager ben ik gewend om mensen in beweging te krijgen en gezamenlijk doelen te realiseren.
Wat maakt jou bijzonder?
Ik hanteer een persoonlijke aanpak die zich kenmerkt door transparantie, nieuwsgierigheid, doelgerichtheid, onafhankelijkheid en humor.
Wat maakt de Galan Groep zo bijzonder?
Groot genoeg om kwaliteit te borgen, klein genoeg om de persoonlijke aanpak centraal te stellen.
Uit dezelfde vakgroep