Skip to content

Luuk Beekman

Adviseur GalanNXT

Even voorstellen

Ik ben opgegroeid in de Steenenkamer, een historisch tuindersdorp onder de rook van Deventer. Deze omgeving heeft zowel de levendigheid van de stad als de rust van het dorpsleven in zich, en wat mij gevormd heeft tot de persoon wie ik nu ben. Van nature ben ik nieuwsgierig en vastberaden om elk vraagstuk grondig te doorgronden. Ik bijt me graag ergens helemaal in vast om tot de kern van het verhaal te komen. Ik haal energie uit een dynamische omgeving en bekijk dit graag met een gezonde dosis nuchterheid en doorzettingsvermogen.

Naast mijn werk zit ik graag op de mountainbike en ben ik bezig in de tuin. Ook verdiep ik me graag in geschiedenis door het lezen van boeken; Ik heb een natuurlijke nieuwsgierigheid naar hoe de wereld in elkaar zitten, het ontdekken hoe dingen werken.

Telefoonnummer: +31 (0)6 45 30 61 85
Email: lbeekman@galanNXT.nl
Luuk Beekman

Mens, durf te leven.

Wat is jouw visie met betrekking tot je werk/vakgebied?
Door het inzetten van ieders unieke talenten tijdens hun werk en het stimuleren van hun persoonlijke ontwikkeling, snijdt het mes aan meerdere kanten. Zo wordt er echte meerwaarde voor de werkgever gegenereerd.
Wat maakt de Galan Groep zo bijzonder?
De Galan Groep valt op vanwege haar nadruk op persoonlijke ontwikkeling en de manier waarop zij dit integreren in verschillende projecten. Er heerst een positieve bedrijfscultuur.
Door wie word jij geïnspireerd?
Hoewel het misschien wat cliché klinkt, is mijn vader de persoon die mij inspireert. Hij heeft een rustige en optimistische blik waarmee hij elke situatie benadert en mensen weet te verbinden om gezamenlijk een probleem op te lossen. Bovendien heeft hij zichzelf nooit laten stoppen met zelfontwikkeling en houdt hij zijn principes altijd nauwlettend in de gaten met een goede dosis humor.
Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd?
De overtuiging dat leren en ontwikkelen een levenslange mindset is die je altijd met je meedraagt, laat mij inzien dat er altijd ruimte is om te groeien.
Wat vind je belangrijk in het leven?
Dat is voor mij een combinatie van drie belangrijke aspecten in. Allereerst het leren stellen van prioriteiten. Daarnaast is het belangrijk om ergens de lol van in te kunnen zien en tot slot het opbouwen van een gezond reflectief vermogen.
Uit dezelfde vakgroep