Skip to content

Jolijn Volders

Intern ICT adviseur

Even voorstellen

Ik ben helpdesk, beheerder, inkoper, specialist en adviseur ineen. Zoals mijn collega Peter het noemt; een volledige IT-afdeling. Bij mij kan je terecht met de meest uiteenlopende vragen op technisch gebied. Zo hou ik mij bezig met de audiovisuele inrichting van ons pand, de technische en soms visuele kant van onze website(s), Office 365, de beveiliging van onze apparatuur en digitale omgeving, enz. Grappig genoeg, ben ik niet als ICT-er bij de Galan Groep binnengekomen. Ik was er toen de ICT-er uitviel en vervolgens ben ik het gaan oppakken. Het bleek me wel te liggen.

Sinds ik moeder ben geworden van een zoon combineer ik fulltime werken met het fulltime moederschap. Dat slokt dus even alle tijd op.

Telefoonnummer: +31 (0)35 694 8000
Email: jvolders@galangroep.nl
Jolijn Volders

Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.

Wat vind je leuk aan je werk?
Dat bijna geen een dag hetzelfde is. Soms is een vraag zo beantwoord en soms is het zo ingewikkeld dat je je er echt in moet vastbijten. En heel soms is het frustrerend omdat je de vraag niet kunt beantwoorden, maar gelukkig kunnen we dan alsnog bijna altijd het probleem oplossen. 
Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd?
De komst van mijn zoon heeft mij geleerd dingen te prioriteren en mindfullness toe te passen. Daar heb dus ook in mijn werk echt wat aan.
Wat vind je belangrijk in het leven?
Ik vind het belangrijk dat je elkaar helpt zonder dat daar iets tegenover hoeft te staan. Dat geldt niet alleen voor mijn naasten, maar ook voor vreemden.
Wat zou je nog willen leren?
Er is niet een groot punt waar ik naartoe wil. Wel vind ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Mijn hele functie heb ik in 3 jaar geleerd, maar ik ben dus nog lang niet klaar met leren.
Heb je een toekomstdroom?
Ik zou het ooit een keer helemaal over een andere boeg willen gooien. Dat ik iets heel anders ga doen, al weet ik nog niet wat dat zal zijn.