Skip to content

Eric Keet

Associate Partner | Executive Search | Organisatieontwikkeling

Even voorstellen

Als 22-jarige ben ik een adviesbureau binnengestapt om vervolgens 7 jaar later gescoord te worden als ‘jong talent’ door Willem de Galan. Willem de Galan was een pionier en een van de grondleggers van de moderne organisatiekunde. Van hem heb ik de basis van het vak geleerd en na 10 jaar heb ik het bureau van Willem overgenomen. Onder mijn leiding is onder andere de vakgroep executive search en interim management ontwikkeld.

Inmiddels iets ouder en redelijk ervaren, verricht ik nog steeds hand- en spandiensten voor de Galan Groep en een ander bedrijf waarvan ik mede-oprichter ben, de Teach-In Group.

Telefoonnummer: 06 53 84 56 15
Email: ekeet@galangroep.nl
Eric Keet

K.I.S.S.: Keep It Simple Stupid.

Heb je een specialisatie?
Ik ben een generalist en vind het als nestor nog steeds boeiend om ondernemers/bestuurders te coachen en om lastige bestuurs- en toezichtsposities in te vullen.
Bijzonder?..
Niet echt, beetje talent, beetje mazzel en hard werken, gedreven in wat ik doe en deed.
Wat heb je gedaan waarop je trots bent?
Ik ben er trots op dat ik er in ben geslaagd om een unieke charismatische pionier op te volgen zonder de gebruikelijke brokken te maken. Met veel plezier heb ik de Galan Groep 15 jaar geleid, qua dienstverlening verbreed. Zo kon ik een gezond bureau met een dijk van een marktnaam doorgeven aan de volgende generatie.
Uit dezelfde vakgroep