Skip to content

Effie van Betten

Adviseur GalanNXT

Even voorstellen

Ik zou mezelf willen omschrijven als een veerkrachtige en integere optimist die makkelijk verbinding maakt met de mensen om zich heen. Ik kan snel schakelen en me goed en makkelijk onderdompelen in nieuwe thema’s. Sinds 2023 ben ik werkzaam als adviseur bij Galan NXT en onderdeel van de vakgroep strategie, governance & inrichting. Ik heb veel ervaring in projectmanagement, het vertalen van strategie naar implementatie en procesbegeleiding.

Al jaren woon ik in Utrecht, maar ik kom uit de omgeving Haarlem (vlakbij het strand en de duinen waar ik nog steeds graag ben). Ik hou van lezen, zwemmen en buitenzijn en ben geïnteresseerd in cultuur in de breedste zin van het woord: musea, films, documentaires, eten, boeken en geschiedenis. Ik investeer veel tijd in vriendschappen, haal daar energie uit en hou ervan bij anderen betrokken te zijn.

Telefoonnummer: +31 (0)35 694 8000
Email: evanbetten@galannxt.nl
Effie van Betten

“Doe wat je zegt en zeg wat je doet.”

Heb je specifieke werkvelden waarin je werkzaam bent?
Ik heb veel ervaring opgedaan met vraagstukken op het gebied van onderwijsbeleid & management. Ik draag graag bij aan die omgeving, zodat docenten zich beter kunnen focussen op primaire taken zoals onderwijs en onderzoek en leerlingen/studenten op een veilige en efficiënte manier kunnen leren. Daarnaast heb ik kennis van en ervaring met het benutten van diversiteit binnen organisaties door de DNA van organisaties op een inclusieve manier in te richten.
Wat maakt jou bijzonder?
Ik heb veel belangstelling voor mensen en kan goed luisteren. Ik hou van organiseren en door mijn grote verantwoordelijkheidsgevoel neem ik graag het voortouw. Doordat ik ben opgeleid als antropoloog kan ik veel zaken en/of conflicten vanuit verschillende perspectieven bekijken en verschillende lijnen bij elkaar brengen.
Wat is jouw visie met betrekking tot je vakgebied?
Verandering begint bij dingen die schuren en wordt vervolgens in gang gezet door veel korte termijn plannen en héél veel evalueren. Daar heb je zoveel mogelijk perspectieven en soorten inbreng bij nodig, aangezien dat voor creativiteit en betere besluitvorming zorgt.
Wat kenmerkt jouw stijl in het contact met een opdrachtgever?
Ik ben open, toegankelijk en ben niet bang om de juiste vragen testellen. Daarnaast heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel dus zal mijn eerste aandachtspunt zijn om te opdrachtgever te ontzorgen.
Wat hoop je nog te leren?
Ik hoop ooit nog een mediation opleiding te mogen volgen en afronden en organisaties te begeleiden in complexe mediation trajecten. Op privégebied wil ik graag ooit de Balkan Trail lopen!
Uit dezelfde vakgroep