Skip to content

Chantal Milhado

Adviseur GalanNXT

Met een flinke dosis nieuwsgierigheid en energie duik ik graag nieuwe verandertrajecten in. Deze nieuwsgierigheid heeft mij de 5 jaar voor GalanNXT bij de Rijksoverheid gebracht. Ik kijk er naar uit om andere sectoren zoals de zorg, andere organisaties en bovenal nieuwe mensen te ontdekken. Bij GalanNXT houd ik me als organisatieadviseur onder andere bezig met project en programmanagement, advisering, inhoudelijke trainingen en veranderkunde. Ik geloof in het samen aan een oplossing werken om zo met alle betrokkenen tot een optimaal resultaat te komen.

Ik hou van afwisseling en uitdaging. Niet alleen in het werk probeer ik graag nieuwe dingen maar ook in mijn vrije tijd kook ik graag nieuwe recepten, doe ik allerlei verschillende sporten (van kickboksen en skiën tot pilates en yoga) en ontdek ik veel plekken in de wereld.

chantal Milhado

“Wees de verandering die je wilt zien in de wereld.” – Mahatma Gandhi

Wat maakt jou bijzonder?
Met mijn energie, positieve instelling en nieuwsgierigheid voel ik mij als organisatieadviseur helemaal in mijn element. Mijn natuurlijke nieuwsgierigheid leidt me altijd naar het ontdekken van onderliggende lagen en patronen bij mensen en teams.
Wat kenmerkt jouw stijl in het contact met een opdrachtgever?
Ik ben sterk in het opbouwen en onderhouden van relaties. Mijn stijl is dan ook open, informeel maar uiteindelijk vooral helder en bondig.
Wat maakt de Galan Groep zo bijzonder?
Wat mij heel erg aanspreekt in de werkwijze van de Galan groep en mijn collega’s is de praktische en resultaatgerichte aanpak. In plaats van het toepassen van allerlei theoretische modellen, worden er concrete oplossingen bedacht die direct in de praktijk toepasbaar zijn. Met andere woorden, geen lange rapporten en PowerPoint-presentaties maar een hands-on mentaliteit om samen tot oplossingen te komen.
Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd?
Neem controle over je eigen leven! In deze drukke en leuke wereld, waar werk samengaat met sport, sociale activiteiten met familie en vrienden, culturele evenementen en vakanties, word je snel geleefd. Ik heb geleerd om af en toe te pauzeren en vanuit een helikopterperspectief te kijken naar waar ik op dat moment meer of minder tijd en energie aan wil besteden. Hierdoor kan ik veel meer genieten van mooie en leuke ervaringen en bovendien doe ik meer waar echt mijn hart ligt!
Wat vind je belangrijk in het leven?
Ik ben een echt mensen-mens dus ik vind het fijn en belangrijk om veel met mijn familie en vrienden te zijn. Daarnaast geniet ik enorm van het ontdekken van nieuwe plekken op de wereld, of dat nou een nieuw restaurant bij mij om de hoek is of een nieuwe cultuur in het buitenland.
Uit dezelfde vakgroep