Skip to content

Annemieke Bal

Executive Search

Even voorstellen

Ik ben geboren in Den Haag, maar woon sinds 1987 in Waddinxveen, zoals ik het zelf noem, een soort samengesteld gezin. Na mijn scheiding heb ik het huis van mijn vader gekocht en sindsdien woon ik daar met hem en mijn zoon. Per oktober 2022 ben ik bij de Galan Groep gestart bij de vakgroep Executive Search. Daarvoor heb ik 37 jaar ervaring opgedaan bij Atos Nederland B.V. en diens rechtsvoorgangers (o.a. KPMG). Door mijn leeftijd en mijn jarenlange werk- en levenservaring sta ik meestal wel stevig in mijn schoenen.

Bij de Galan Groep is het mijn taak om bij een Executive Search traject iedereen van begin tot eind te ondersteunen en ontzorgen. Daar komt veel bij kijken: van het nakijken en verzenden van de offerte tot het onderhouden van het contact met de klant. En van het nakijken van de profielschets en deze plaatsen in de diverse media tot het maken van afspraken met kandidaten waar zowel onze adviseurs als vaak ook de klant bij betrokken is.

Telefoonnummer: +31 35 694 8000
Email: abal@galangroep.nl
Annemieke Bal

Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.

Wat heb je gedaan waarop je trots bent?
Dat ik na 37 jaar gewoon mijn baan heb opgezegd om bij de Galan Groep te starten.
Wat kenmerkt jouw stijl in het contact met een opdrachtgever?
Het is de toon die de muziek maakt, dus het is de kunst om duidelijk te communiceren en soms doe je dat met een kwinkslag.
Door wie word jij geïnspireerd?
Door mijn vriendin Martine en mijn tante. Beide dames hebben de afgelopen jaren heel wat voor hun kiezen gehad, maar weten altijd weer op te staan en door te gaan. Zoals mijn tante altijd zegt: Hou de zonzijde!
Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd?
Meer voor mijzelf op te komen.
Wat is jouw wens voor de toekomst?
Een gezond en gelukkig leven met mijn dierbaren om mij heen.