Skip to content

Angeline Beugelsdijk

Aanbestedingen | Kwaliteitsmanagement | AVG

Even voorstellen

Binnen de Galan Groep houd ik mij voornamelijk bezig met drie taken: het jaarlijkse certificeringsproces, het uitvoeren van de AVG en tenslotte ben ik als een spin in het web betrokken bij alle lopende aanbestedingen. Om resultaten te realiseren weet ik de juiste prioriteiten te stellen zonder de menselijke kant uit het oog te verliezen.

Collega’s typeren mij als professioneel, klantgericht, organisatiesensitief en creatief. Ik ben leergierig en houd ervan de wereld te verkennen. Tot slot ben ik een trotse moeder van twee volwassen zonen. Ik woon met veel plezier bij het strand waar ik graag ben voor een wandeling met een leenhond. Maar ook voor een drankje op een mooie zomeravond.

Telefoonnummer: +31 (0)35 694 8000
Email: abeugelsdijk@galangroep.nl
Angeline Beugelsdijk

If you’re going thru hell, keep going. (Winston Churchill)

Wat vind je leuk aan je werk?
Het contact met alle collega’s van de organisatie. Daarnaast vind ik het leuk mij te verdiepen in mijn verschillende aandachtgebieden en nog steeds elke dag nieuwe dingen te leren. Het geeft mij een kick als een aanbesteding tot in de puntjes is voorbereid en het resultaat 100% is.
Waarop ben je trots?
Ik ben trots dat ik op latere leeftijd ben afgestudeerd, terwijl ik tegelijkertijd een fulltime baan had en ook nog twee jong volwassen zonen waar ik alleen voor zorgde.
Wat maakt de Galan Groep zo bijzonder?
De Galan is zo bijzonder door de familiaire sfeer en de benaderbaarheid van alle professionals waarmee je werkt. Geen werkdag is hetzelfde. Er is oprechte persoonlijke aandacht voor elkaar in goede en slechte tijden.
Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd?
Het perfectioneren wat meer los te laten. Of zoals een collega zei: je hoeft niet de Nobel prijs te winnen.
Waar droom je van?
Ik heb een lange verlanglijst met veel verre bestemmingen om bijzondere culturen te leren kennen.