Skip to content

 

Een nieuwe koers in leiderschap 

Unieke tweedaagse masterclass: 20 – 21 maart 2025

“Leiderschap gaat over invloed uitoefenen. Dit kun je leren en steeds verder ontwikkelen. Theorie, praktijk en verhalen zullen elkaar afwisselen. Je leert meer bereiken met minder moeite!”
Leiderschap is meer dan ooit in beweging. Daardoor lijken vertrouwde routines vandaag de dag minder goed te werken voor het succesvol aansturen en beïnvloeden van mensen. Dit stelt veel leiders, zoals bestuurders, managers en ook coördinatoren van grote teams, voor de vraag hoe men meer waarde kan toevoegen en goede resultaten kan behalen met minder moeite. Het antwoord ligt in het vergroten van je kennis en vaardigheden op het gebied van leiderschap.

Een masterclass van onschatbare waarde
Geniet van de bijzondere masterclass ‘Een nieuwe koers in leiderschap’. Laat je door Freek Peters en Gabriël Anthonio inspireren om een nieuwe koers te volgen in jouw leiderschap; ga aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Want invloed uitoefenen op een ander, begint bij jezelf. Met waardering voor wat je hebt bereikt en tegelijk zicht op wat er morgen beter kan. Tijdens de masterclass is er aandacht voor filosofische, psychologische en sociologische inzichten. Middels inspiratievolle films en praktijkvoorbeelden worden er rijke levenslessen gedeeld. Wij benutten beweging en de natuur om tot verdere verdieping te komen. Ook maken we gebruik van een unieke, vernieuwende tool om het eigen leidersgedrag te ijken: ‘het mengpaneel van contextueel leiderschap’. Veel ingrediënten dus waarmee je als deelnemer ook ter plekke aan de slag zal gaan.

Doelgroep
De masterclass wordt exclusief georganiseerd voor leidinggevenden met minimaal 5 jaar ervaring, zoals bestuurders, managers, maar ook programmaleiders en coördinatoren van grote teams. Het aantal plaatsen is beperkt voor meer diepgang en een vertrouwelijke en open sfeer.

Programma
Programma masterclass

Locatie & kosten
De masterclass vindt op 20 en 21 maart plaats in wellnesshotel de Sterrenberg op de Veluwe in Otterlo. De kosten voor deze exclusieve tweedaagse masterclass zijn € 1.845,-. Dit is exclusief BTW en inclusief overnachting, ontbijt, lunch en diner, en materialen. Je vertrekt bovendien met een boekenpakket vol inspiratie, een unieke handgemaakte Talking Stick en een certificaat van deelname.

Gabriël Anthonio en Freek Peters

Over de trainers

Gabriël Anthonio

Gabriël Anthonio wordt beschouwd als ‘koersvernieuwer’ op het gebied van persoonlijk leiderschap. Hij spreekt vanuit het hart en niet alleen vanuit het hoofd. Gabriël Anthonio is een maatschappelijk betrokken mens en raadgever, ervaren bestuurder, hoogleraar, spreker op congressen en auteur van boeken en artikelen. Het programma op de eerste dag neemt hij voor zijn rekening. 

Freek Peters

Freek Peters is een expert op het gebied van contextueel leiderschap. Hij is organisatiepsycholoog, hoogleraar contextueel leiderschap, auteur van boeken en artikelen en bekend als spreker. Zijn motto: “Nieuwe tijden vragen om nieuwe vormen van leiderschap”. Freek Peters zal de tweede dag verzorgen over leiderschap in een snel veranderende omgeving en de deelnemers introduceren met het ‘mengpaneel’.