Skip to content

 

GRATIS WORKSHOPS DIVERSITEIT & INCLUSIE

Subsidieregeling van het Instituut Gak voor MKB bedrijven in de technische sector

“Workshops die meer grip geven op het thema Diversiteit & Inclusie en inzicht bieden in wat dit voor een bedrijf oplevert.
Vanuit het Instituut Gak is er een subsidieregeling voor gratis Diversiteit & Inclusie workshops voor MKB bedrijven in de technische sector. Het programma wordt geheel verzorgd door de Galan Groep. Aangemelde bedrijven ontvangen zowel individuele begeleiding als de mogelijkheid deel te nemen aan collectieve workshops rondom het thema Diversiteit & Inclusie.

Het aantrekken en behouden van diverser personeel en het creëren van een innovatieve veilige cultuur
Het aanbod bestaat uit verschillende onderdelen. Allen hebben ze tot doel diverser personeel aan te trekken en te behouden en tegelijkertijd een veilige en innovatieve cultuur op de werkvloer te creëren. Wat levert het meedoen jou als bedrijf op:

  • Begeleiding gericht op het diverser en inclusiever maken van jouw bedrijf. 
  • Advies en begeleiding gericht op het specifieke vraagstuk binnen jouw bedrijf, wat je de mogelijkheid biedt om meteen stappen te zetten.
  • Leren van andere bedrijven in de technische sector, die te maken hebben met vergelijkbare vraagstukken, doordat je samen workshops met hen volgt. 

Heb je interesse en wil je meer informatie ontvangen of je direct aanmelden? Laat hier je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

Diversiteit en inclusie

BIO

Maartje Scholten
Maartje Scholten
 
In de topsport heb ik geleerd dat de mensen, het team, het verschil maken: Hoe werken mensen met elkaar samen? Daar focus ik me op bij de Galan Groep. Ik hou me bezig met leiderschapsontwikkeling, teamcoaching, gedrags- en cultuurverandering en Diversiteit & Inclusie.
Myrthe Geschiere

Myrthe Geschiere

Ik creëer graag een context waarin mensen kunnen floreren, zich veilig voelen om zichzelf te zijn en zich aangemoedigd voelen om hun volledige potentieel te ontwikkelen. Als programmamanager, verandermanager, coach en adviseur heb ik meer dan 15 jaar ervaring in het vormgeven en (bege)leiden van organisatieverandering en mensontwikkeling.

 Onderdelen en planning van het programma

De startdatum voor de workshop is 21 april 2023 van 9.00 – 12.00 uur. 

Planning workshop GAK