Skip to content

Sanne Vermeij

Adviseur GalanNXT

Even voorstellen

Als adviseur bij GalanNXT houd ik me het liefst bezig met vraagstukken waarbij organisatieontwikkeling, teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling worden gecombineerd. Op elk niveau gebeurt van alles en het is de kunst om op het juiste moment aandacht aan de verschillende niveaus te besteden.

In mijn werk stel ik graag de vragen die niemand stelt. Dit doe ik uit nieuwsgierigheid en ook omdat ik geloof dat in de schaduw hoekjes de meeste beweging zit. Daarnaast wordt mijn aandacht getrokken door hetgeen dat niet wordt gezegd en vooral hoe dat invloed heeft op bijvoorbeeld de organisatie of het team.

Ik woon in Scheveningen. Daar ben ik in de zee of rondom de zee te vinden met mijn vrienden en familie. Ik hou van sporten: ik surf en beachvolleybal graag en doe aan crossfit om de laptop uren te compenseren.

Telefoonnummer: +31 6 82 06 84 86
Email: svermeij@galannxt.nl
Sanne Vermeij

If you wanna go fast, go alone. If you wanna go far, go together.

Kun je je quote toelichten?
Ik zoek graag op waar we het samen kunnen doen, gewoon omdat het leuker is en omdat je samen zoveel mooiere resultaten kunt neerzetten. Ook als dat samen soms lastiger is, juist dan.
Op welke specifieke werkvelden ben je werkzaam?
Team-, leiderschap- en persoonlijke ontwikkeltrajecten.
Welke trend zie je in jouw werkveld?
Ik zie een shift van organisaties die gedreven werden vanuit mannelijke energie (resultaat gedreven, controle, ratio) naar organisaties waar ook vrouwelijke energie (waarde gedreven, verbinding, emotie) wordt aangemoedigd. Ik denk dat dit erg nodig is in de huidige tijd met grote opgaves, zoals bijvoorbeeld klimaatverandering, vluchtelingenproblematiek en de steeds meer toenemende polarisatie in de samenleving.
Door wie word jij geïnspireerd?
De eerste persoon die in mij opkomt is Bethany Hamilton, een Hawaiiaanse surfster. Op jonge leeftijd is haar arm afgebeten door een haai. Ondanks dat, surft ze nog steeds wedstrijden op wereld niveau. Ze inspireert mij door haar enorme veerkracht, eigenheid en het nooit je dromen opgeven, ondanks dat het misschien lastig is door hetgeen je overkomt.
Wat vind je belangrijk in het leven?
Dat we allemaal een beetje voor onze omgeving en elkaar zorgen.