Skip to content

Marjolein Charpentier

Strategie, Governance & Inrichting

Even voorstellen

Na het afronden van mijn opleiding International Hospitality Management in Leeuwarden ben ik jarenlang werkzaam geweest in de Amsterdamse horeca- en cultuursector. Met verschillende banen in die sector heb ik een divers CV mogen opbouwen. Sinds 2018 is de Galan Groep mijn tweede thuisbasis. Als gastvrouw en facilitair aanspreekpunt ben ik werkzaam op de backoffice. In mijn huidige baan probeer ik mijn liefde voor de horeca en gastvrijheid ook bij ons op kantoor toe te passen. Zowel mijn interne als externe gasten geef ik een warm onthaal en ontvang ik met een goede kop koffie. Het is voor mij belangrijk dat onze thuisbasis in Baarn ook voor mijn collega’s als een tweede thuis voelt. De omgang met mijn collega’s is voor mij heel erg waardevol. Op mijn manier hoop ik een bijdrage te kunnen doen aan alle mooie opdrachten die wij als de Galan Groep mogen uitvoeren.
Telefoonnummer: +31 (0)35 694 8000
Email: mcharpentier@galangroep.nl
Marjolein Charpentier

Het leven is mooi!

Wat vind je leuk aan je werk?
Het leukste aan mijn werk vind ik de omgang met mijn collega’s en ook om vanuit dat perspectief mee te bouwen aan hun successen. Ik hoor graag waar zij mee bezig zijn en stel vragen en wedervragen om te begrijpen wat ze doen en wat hun drijfveren zijn. Als ze klantafspraken hebben op kantoor wil ik hun gasten zo gastvrij mogelijk ontvangen, zodat ze op een ontspannen manier een warme relatie kunnen opbouwen en behouden.
Wat maakt de Galan Groep zo bijzonder?
Dat iedereen zichtzelf kan en mag zijn en dat we gestimuleerd worden om het beste uit onszelf te halen. Het is een bont gezelschap van ontzettend slimme en kundige mensen die ieder op hun eigen unieke wijze een bijdrage willen leveren aan het grotere geheel.
Wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd?
Het belangrijkste dat ik heb geleerd is hoe, waar en op welke manier ik het beste al mijn verschillende collega’s kan helpen. Inmiddels weet ik al aardig hoe onze hazen lopen.
Wat vind je belangrijk in het leven?
Misschien wat cliché, maar mijn gezin is voor mij het belangrijkste in mijn leven. Met dank aan de Galan Groep heb ik een mooie balans kunnen vinden tussen werk en privé.
Heb je een toekomstdroom?
Mijn toekomstdroom is om een stichting op te zetten voor kansarme jongeren. Het lijkt me heel mooi hen op een persoonlijke wijze financieel en emotioneel te (onder)steunen bij het kiezen en volgen van een studie, zodat zij een springplank hebben in de maatschappij, voor zichzelf en hun omgeving.