Skip to content

Marit Willers

Researcher | Interim Management | Executive Search

Even voorstellen

Ik werk als researcher voor de vakgroepen Executive Search en Interim Management. Ik lever een bijdrage aan het optimaliseren en actief uitbouwen van deze vakgroepen. Voor de opdrachten waarvoor de Galan Groep wordt ingehuurd, is het van belang om de behoeftes van en vereisten aan Raden van Bestuur, Raden van Toezicht en directieposities duidelijk te krijgen. Daarom ben ik veel in contact met opdrachtgevers en interne collega’s om dit vervolgens te kunnen vertalen naar zoekopdrachten, interviews, profielschetsen, marktanalyse en begeleiding.

In mijn vrije tijd zing ik graag, luister ik naar muziek, borrel ik graag met veel vrienden om mij heen en ga ik graag uiteten. In de planning staat om, na velen jaren dat niet te hebben gedaan, ook weer te gaan tennissen.

Telefoonnummer: +31 6 82089981
Email: mwillers@galangroep.nl
Marit Willers

It doesn’t interest me what you do for a living. I want to know what you ache for, and if you dare to dream of meeting your heart’s longing.

Wat vind je leuk aan je werk?
Ik heb een grenzeloze nieuwsgierigheid, interesse in de mens en verbeeldingskracht. Dat kan ik goed gebruiken in mijn werk. Ik ben in contact met veel verschillende mensen en kan een bijdrage leveren aan het matchen van mensen aan organisaties en vice versa, dit vind ik heel leuk!
Wat heb je gedaan waarop je trots bent en wat maakt dat je er trots op bent?
Ik ben trots op het feit dat ik in 2021 de opleiding NLP practitioner heb gevolgd. Communiceren doen we grotendeels onbewust. Om effectief te kunnen communiceren moet je niet alleen bezig zijn met wat je zegt, maar ook de manier waarop je het zegt. Door het inzicht in mijn eigen gedrag en gewoontes wordt de kwaliteit van het contact met de ander vergroot. Dat is waardevol in mijn werk maar ook privé in het contact met mijn partner, vrienden en familie.
Wat maakt de Galan Groep zo bijzonder?
Eigenzinnigheid! Dat is wat Galan Groep bijzonder maakt. Daarbij vind ik het geweldig om te werken in een organisatie waar zoveel ervaren en deskundige mensen werken waar ik heel veel van kan leren.
Door wie word jij geïnspireerd?
Ik word door heel veel mensen geïnspireerd, maar als ik één iemand moet noemen, dan is dat voor mij zonder twijfel Kaouthar Darmoni. Zij is directeur van Atria – Kennisinstituut voor Emancipatie en Vrouwengeschiedenis. In mijn vorige baan ben ik met haar in contact gekomen. Ze is zeer inspirerend door haar verhalen, haar oprechte interesse, enorme enthousiasme en echt iets willen betekenen voor de samenleving. Ze staat volledig achter wat ze doet en draagt dat zo mooi uit. Een zeer kleurrijk persoon die mij inspireert en absoluut een voorbeeld voor mij is.
Kun je je motto toelichten?
It doesn’t interest me what you do for a living. I want to know what you ache for, and if you dare to dream of meeting your heart’s longing. – Dit is pas de eerste zin van een tekst van Oriah Mountain Dreamer. De gehele tekst is nog mooier. Ik ben zo nieuwsgierig naar wat mensen beweegt en dat gaat voor mij veel verder dan alleen horen wat iemand doet, hoe oud je bent, waar je werkt, etc. Ik wil weten wie je bent als mens en wat je drijft, wat je belangrijk vindt in het leven.