Skip to content

Lennart de Vries

Adviseur GalanNXT

Even voorstellen

Mijn interesse ligt bij hoe je een groep mensen (een organisatie) kunt helpen met het goede doel wat zij proberen te bereiken. Ik ben daarom als organisatieadviseur bij GalanNXT op de goede plek. Als onderdeel van de vakgroep strategie, governance en inrichting houd ik me vooral bezig met transities in de zorg en het onderwijs. Mijn achtergrond als neurobioloog lijkt niet direct voor de hand liggend voor een organisatieadviseur. Ik zie het juist als een verrijking. Ik ben de studie ooit gaan doen vanwege mijn interesse in hoe de mens werkt en hoe de interactie tussen mensen werkt – iets wat een rode draad is bij complexe transities begeleiden als organisatieadviseur.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden op mijn mountainbike, achter een drumstel of in een meditatiehouding. Hiermee blijf ik in contact met mezelf en krijg ik inspiratie om op een andere manier naar de vraagstukken op mijn werk te kijken.

Telefoonnummer: +31 6 13 90 64 38
Email: ldevries@galannxt.nl
Lennart de Vries

Practice what you preach.

Wat maakt jou bijzonder?
Ik ben analytisch, nieuwsgierig en mensgericht. Daarnaast kan ik structuur aanbrengen in lastige verandervraagstukken. Ook kan ik iets wat complex is visueel overzichtelijk maken. Mijn bèta-achtergrond als neurobioloog komt hierbij goed van pas.
Wat vind je leuk aan je werk?
Ik doe impactvolle werkzaamheden bij organisaties die de wereld een stukje beter proberen te maken. Dit levert mij veel werkgeluk op.
Wat is jouw visie met betrekking tot je vakgebied?
Inhoudelijke kennis en projectmatige structuur vormen een fundament om iets te laten slagen, maar het eindelijke succes valt of staat bij het oog hebben voor het menselijke.
Wat kenmerkt jouw stijl in het contact met een opdrachtgever?
Flexibel. Ik pas me makkelijk en snel aan. Ik durf ook lastige zaken bespreekbaar te maken, met ander woorden; als het nodig is schroom ik niet de roze olifant in de kamer te benoemen.
Wat is het belangrijkste wat je hebt geleerd?
Bewustwording van waarin je geconditioneerd bent of met welke overtuigingen je je ten onrechte identificeert, helpen je om je volle potentie te leven. Dat bewustzijn is voor mij iedere dag weer een wijze les. Het brengt mij zowel in mijn werk als privé enorm veel, zoals meer rust en authenticiteit.