Skip to content

Hanneke Kamstra-Hooft

Lid Dagelijkse Leiding | HR

Even voorstellen

Als lid van de Dagelijkse Leiding van de Galan Groep ben ik mede verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie, het zogenaamde reilen en zeilen binnen de organisatie. Daarnaast heb ik een stuk HR in mijn portefeuille en ben ik leidinggevende van onze BackOffice. Binnen mijn HR-taak valt ook mijn rol als vertrouwenspersoon. De laatste jaren wordt de Galan Groep gekenmerkt door groei: groei in ontwikkeling, capaciteit en diversiteit. Het vraagt tijd en aandacht om dit in goede banen te leiden. Onze organisatie bestaat uit autonome professionals; inspirerende en eigenzinnige professionals met elk hun eigen ideeën en perspectieven. Aan al deze collega’s wil ik een goede thuisbasis bieden: iedereen moet zich hier thuis en welkom voelen, wie je ook bent. Ik probeer ervoor te zorgen dat iedereen de ruimte heeft zich te ontwikkelen als individu. Ze te helpen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarbij voelt het ook als mijn taak om het DNA van de Galan Groep, volgens de filosofie van oprichter Willem de Galan, te laten voortbestaan en door te geven aan de nieuwe generatie professionals. Dat maakt namelijk de Galan, de Galan en dus uniek.

Naast mijn werk bij de Galan ben ik een trotse moeder van 2 kleine kinderen en is mijn gezin natuurlijk het allerbelangrijkst!

Telefoonnummer: +31 (0)35 694 8000
Email: hkamstra-hooft@galangroep.nl
Hanneke Kamstra-Hooft

In every job that must be done there is an element of fun. (Mary Poppins)

Wat maakt jou bijzonder?
Ik probeer altijd onbevooroordeeld te zijn, niet mijn eigen oordeel op te leggen en goed te luisteren naar iedereen, zodat ik zaken vanuit verschillende perspectieven kan benaderen.
Wat vind je leuk aan je werk?
Geen dag is hetzelfde. Ik vind dat ik onwijs inspirerende interessante collega’s heb en ik voel daar een enorme verbondenheid mee. De mensen met wie ik werk, maken het voor mij. Als het er om gaat, dan weet ik dat ze er voor me zijn en dat ik ze bij wijze van spreken midden in de nacht kan bellen. Andersom geldt dat uiteraard ook.
Wat is jouw visie met betrekking tot je vakgebied?
Een ultieme samenwerking zit in authenticiteit en in vertrouwen en respect naar elkaar toe. Het vraagt veel aandacht voor het individu om dat voor elkaar te krijgen.
Door wie word jij geïnspireerd?
Ik heb heel veel mensen die me inspireren. Ik probeer uit iedereen die ik ken iets waardevols te halen en dat naar mezelf te vertalen. Niet op de laatste plaats word ik door mijn kinderen geïnspireerd: hun onbevangenheid, hoe zij naar de wereld kijken is vaak zo puur!
Waar droom je van?
Ik ben niet zo van de bucketlists. Je leeft nu en als je iets wilt, dan moet je het nu doen. Ik vind het belangrijk om van elke dag te genieten, want ik zie in mijn omgeving ook dat het zo voorbij kan zijn. Natuurlijk ben ik daar niet elke dag mee bezig, maar ik vind het wel goed om daar af te toe bij stil te staan. Het zorgt zeker voor relativering. Waar ik wel van droom is om met mijn gezin mooie reizen te maken. En misschien ooit een eigen paard te hebben.