Skip to content

Claudia Bogman

Interim-Management

Even voorstellen

Inmiddels al ruim 25 jaar ervaring als secretaresse en sinds 3 jaar ben ik werkzaam op de backoffice van de Galan Groep. Bij de Galan Groep ondersteun ik de adviseurs van de Vakgroep Interim Management. Mijn werk is heel divers. Naast complex agendabeheer en het verwerken van de administratieve zaken, heb ik contact met zowel opdrachtgevers als interim managers.

In mijn vrije tijd onderneem ik samen met mijn partner en/of vrienden leuke uitjes, zoals toeren met de oude auto’s, dansen, dagjes winkelen et cetera.

Telefoonnummer: +31 (0)35 694 8000
Email: cbogman@galangroep.nl
Claudia Bogman

Geniet van het leven.

Wat maakt jou bijzonder?
Ik ben een positief ingesteld iemand en ben eigenlijk altijd wel vrolijk. Ik kan ook wel direct zijn op een nette manier. In mijn werk ondersteun ik het interim-managementteam, maar ik sta ook klaar voor anderen als ik zie dat er hulp nodig is.
Wat kenmerkt jouw contact met de interim-manager?
In eerste instantie is het contact zakelijk, maar als je elkaar beter leert kennen, wordt het al snel persoonlijker. Ik geef interimmers graag het gevoel dat ze ook onderdeel zijn van de Galan Groep, dat ze onderdeel zijn van de club.
Wanneer ben je na een dag blij en voldaan?
Dat heb ik eigenlijk wel elke dag. Ik geniet van mijn werk.
Waarin heb je je ontwikkeld?
Voor mezelf opkomen. Niet bang zijn om ook wat tegengas te geven. Omdat ik zo servicegericht ben, heb ik de neiging mezelf soms te veel weg te cijferen.
Waar droom je van?
Mijn grootste wens is om een grote reis door Afrika te maken. De Victoriawatervallen, Botswana en Kaapstad staan in ieder geval op de lijst om te bezoeken. Het plan is om deze wens volgend jaar in vervulling te laten gaan.