Skip to content

Barbara Versteeg

Adviseur GalanNXT

Even voorstellen

Als adviseur bij GalanNXT ben ik werkzaam op het vakgebied Leiderschap- Cultuur- en Teamontwikkeling. Ik houd me bezig met welke gedragsverandering nodig is bij medewerkers om uiteindelijk de strategische doelstellingen van het bedrijf te realiseren.

Ik zie mezelf als een scherpzinnige teamplayer met het hart op de tong. Menselijk gedrag vind ik ontzettend interessant. Pas als je begrijpt waarom iemand iets (niet) doet, kun je gedrag nog effectiever helpen veranderen. Ik beschik verder over een gezonde dosis humor, mensenkennis en inlevingsvermogen, waardoor ik snel contact kan maken met mensen.

Telefoonnummer: +31 6 82 06 69 84
Email: bversteeg@galannxt.nl
Barbara Versteeg

Laat verwachtingen los; ze zorgen alleen maar voor teleurstellingen.

Wat vind je leuk aan je werk?
Dat ik altijd weer met mensen, teams, organisaties mag werken die met een ontwikkelvraag zitten.
Wat maakt jou bijzonder?
Ik ben scherpzinnig, eerlijk en kan altijd goed zaken van meerdere kanten bekijken. Ik ben gek op taal en woordgrapjes en breng graag humor en creativiteit in.
Wat is jouw visie met betrekking tot je vakgebied?
Uiteindelijk kan je nog zo’n goede strategie bedenken, als je mensen niet meedoen, gebeurt er weinig. Pas als je begrijpt waarom mensen nu nog niet het gewenste gedrag laten zien, kan je ook gericht interventies doen. Hebben mensen kennis/vaardigheden nodig, of moet er ook iets in de omgeving veranderen?
Wat kenmerkt jouw stijl in het contact met een opdrachtgever?
Open en direct, met humor en luchtig, soms wat afwachtend.
Wat vind je belangrijk in het leven?
Goed zorgen voor jezelf, de mensen om je heen en de aarde. Lief zijn voor elkaar.