Skip to content

Anne Roefs

Adviseur GalanNXT | People Analytics | People Strategie

Even voorstellen

Als adviseur bij GalanNXT ben ik werkzaam op het gebied van HR en strategie, governance en inrichting. Ik heb brede ervaring in verschillende sectoren (zowel publiek als privaat) maar mijn hart ligt iets meer bij uitvoeringsorganisaties en de zorg. Mijn specialisatie is people analytics.

Ik ben een geboren en getogen Brabander. Ik heb op verschillende plekken in Brabant gewoond en gestudeerd en ga er niet meer weg. Ik hou van lezen, zwemmen, fietsen, muziek, reizen en creatief bezig zijn (zoals keramiek en schilderen).

Telefoonnummer: 06 – 29 22 31 93
Email: anne.roefs@brightcompany.nl
Anne Roefs

Leef in de tevreden tijd.

Wat maakt jou bijzonder?
Enerzijds ben ik sociaal, vrolijk, betrokken, open en oprecht. Ook hecht ik waarde aan een goede (werk)sfeer. Anderzijds ben ik analytisch sterk, hou ik van uitdagingen, ben ik een aanpakker en ben ik pragmatisch. In situaties en groepen kan ik dingen vanuit meerdere kanten en perspectieven bekijken.
Waarop ben je trots?
Samen met de klant en collega’s van de Galan hebben we de taskforce-opdracht van IND tot een succes gebracht. Hierdoor hebben ruim 15.000 wachtende asielzoekers duidelijkheid gekregen over hun toekomst.
Welke trend zie je in jouw werkveld?
Ik zie een grote shift van efficiëntie, ‘going the extra mile’ en presteren, naar werkgeluk, work-life balance, gezondheid en duurzame inzetbaarheid. Dus een verandering in focus van de werkgever naar de werknemer.
Wat kenmerkt jouw stijl in het contact met een opdrachtgever?
Oprechte interesse, goed luisteren, de klant vooropstellen.
Wat staat er op jouw bucketlist?
Verzorger worden in een pandacentrum in China. En dan ook meteen Chinees leren.